портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Безпечні канікули» не оминули селище Чермалик

Опубліковано 18 липня 2020 року, 17:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Заходи в рамках проєкту «Безпечні канікули» пройшли у селищі Чермалик Волноваського району.

Цього разу діти, молодь, та навіть дорослі  Чермалика прийняли участь у різноманітних майстер- класах, іграх, тренінгах та отримали корисні подарунки. І все з головною метою — попередити дітей та молодь від небезпечного проведення часу під час канікул. Адже територія селища є лінією фронту та має одне небезпечне місце — річку Кальміус, яка не тільки вабить всіх до відпочинку, а й наразі являється розмежувальною лінією.

Цей проєкт реалізують управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації разом із Донецьким обласним дитячо-молодіжним центром та управлінням освіти, сім’ї, молоді та спорту Волноваської райдержадміністрації.   Його ініціював  відділ ювенальної превенції управління превентивної діяльності Головного управління Національної поліції України в Донецькій області, за підтримки благодійного фонду «Слов’янське серце».