портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь з Авдіївки, Мирнограда та Торецька зібралася на наметову таборівку

Опубліковано 18 липня 2020 року, 14:28 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Наметову таборівку для молоді з Авдіївки, Мирнограда та Торецька організував Донецький обласний дитячо-молодіжний центр, за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та у співпраці з ГО «Портал «Пошук».

В рамках обласного проєкту «Український вимір» спеціалістами ДОДМЦ та запрошеними фахівцями з ГО «Здоровий вибір» та ГО «Портал «Пошук» було реалізовано еколого-туристичний захід, наповнений різноманітними активностями та освітніми локаціями.

Учасники табору навчились ходити на байдарках, надавати першу домедичну допомогу, володіти та керувати своїми рухами під час танцю та правильно виконувати спортивні вправи. А елементи гри «Сокіл – Джура» внесли азарт та змагальний ефект у туристичне життя дівчат та хлопців.

Дякуючи голові пластового куріню «Степові відьми» Ірині Маркевіч (м. Харків) дівчата мали унікальну можливість приміряти на себе аутентичне жіноче вбрання та зробити у ньому фото на згадку. А хлопці, в свою чергу, змагалися у спритності та витривалості у «Тереновій грі».

У ДОДМЦ  сподіваються, що зможуть знову зібрати всіх учасників проєкту на наметову таборівку після пом'якшення карантинних заходів.