портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Більше 100 фахівців з Донеччини взяли участь у семінарі з відновлення інфраструктури регіону

Опубліковано 06 червня 2024 року, 15:21

Про питання реалізації проєктів з відновлення інфраструктури Донецької області говорили 06 червня на семінарі із представниками військових адміністрацій населених пунктів, райдержадміністрацій, районних військових адміністрацій, військово-цивільних адміністрацій, виконавчих органів сільських, селищних, міських рад в рамках традиційних заходів на виконання доручення голови облдержадміністрації, начальника обласної військової адміністрації щодо організації інформування в умовах воєнного стану.

Під час проведення заходу були висвітлені питання задоволення поточних та перспективних кадрових потреб роботодавців; проведення обласного конкурсу «Жінка Донеччини»; атестацію педагогічних працівників закладів освіти сфери культури у 2024-2025 навчальному році: напрацювання та перспективи.

Семінар організовано та проведено управлінням із забезпечення взаємодії з органами місцевого самоврядування облдержадміністрації спільно з Донецьким обласним центром зайнятості, департаментом інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації, управлінням сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації, управлінням культури і туризму облдержадміністрації. Всього у заході прийняли участь понад 100 фахівців різних напрямів.

Під час семінару учасники отримали нові навички, знання та взяли активну участь в обговоренні доповідей та презентацій і висловили свої побажання щодо тематики подальших зустрічей. За результатами семінару учасникам направлені інформаційні матеріали для подальшого використання в роботі.


Інформацію підготовлено управлінням із забезпечення взаємодії з 

органами місцевого самоврядування облдержадміністрації