портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Бізнес-фест «ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ»

Опубліковано 25 вересня 2024 року, 15:45 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Запрошуємо мікро-, малі та середні підприємства Донецької області взяти участь бізнес-фесті «ЗРОБЛЕНО В УКРАЇНІ», який проводиться UNDP в Україні у співпраці з Міністерством економіки України за фінансової підтримки Уряду Японії.

Захід відбудеться 11-12 жовтня 2024 року у Мистецькому арсеналі в Києві та має на меті підтримати підприємства у встановленні ділових партнерств, розширенні їхньої діяльності та покращенні конкурентних переваг.

Центральною подією бізнес-фесту стане виставка-презентація мікро-, малих та середніх підприємств, поєднана з проведенням панельних дискусій, презентацій, а також секцією для пошуку партнерів з інших регіонів України, країн Європейського Союзу та світу.

Кожен учасник/-ця отримає допомогу в створенні професійного виставкового стенду та логістичну підтримку.

Для відвідувачів бізнес-фест – свято підприємництва та українських досягнень. Ви зможете не лише відвідати ярмарок, де представлені найкращі українські виробники, а й взяти участь у майстер-класах із традиційних ремесел, подивитися модний показ від молодих дизайнерів, прослухати лекції від керівників найуспішніших компаній, відвідати дискусійні панелі про розвиток бізнес-сектору за участі представників влади та провідних експертів.

Одночасно, в рамках виставки відбудеться фестиваль-огляд проєктів (ідей) з робототехніки «RoboSmartVictory», тому ваша присутність буде гарною підтримкою для команд Донецької області.

У разі зацікавленості – реєстрація для участі у заході та більш детальна інформація за посиланням.