портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Бізнес-форум «Зроблено в Україні»: розвиток людського капіталу як ключ до відновлення української економіки

Опубліковано 12 жовтня 2024 року, 15:48 , Донецький обласний центр зайнятості

12 жовтня в.о. директора Донецького обласного центру зайнятості Наталя Адамова взяла участь у масштабному бізнес-форумі "Зроблено в Україні" у Києві. Захід зібрав провідних експертів, представників бізнесу та уряду для обговорення шляхів відновлення та розвитку української економіки.

Особливу увагу було приділено розвитку людського капіталу. Під час панельних дискусій та майстер-класів учасники наголошували на тому, що саме люди є рушійною силою будь-якої економіки. Тому серед пріоритетних напрямків відновлення і сталого розвитку української економіки були визначені розвиток людського капіталу, інвестиції в освіту, перекваліфікацію та підвищення кваліфікації працівників.

Одним із ключових аспектів обговорення стала презентація Академії сталого бізнесу від Програми розвитку ООН в Україні. Ця ініціатива спрямована на підвищення спроможності підприємців та сприяння розвитку бізнесу в країні.

Бізнес-форум «Зроблено в Україні» організовано Програмою розвитку ООН (ПРООН) в Україні у співпраці з Міністерством економіки України, Торгово-промисловою палатою України та Києво-Могилянською бізнес-школою у межах проєкту «Трансформаційне відновлення задля безпеки людей в Україні» за фінансової підтримки Уряду Японії.