портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Благодійники передали 80 тонн питної води громадам Донеччини

Опубліковано 02 липня 2024 року, 11:52

Благодійний Фонд Братів Мкртчан передав 80 тонн питної бутильованої води для мешканців громад Донецької області, які страждають від постійних обстрілів російських окупаційних військ. Дві фури направлені для потреб мешканців Покровського району та по одній для Бахмутського, Краматорського та Волноваського районів. Участь у церемонії передачі взяли заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Бойко, начальники районних військових адміністрацій та представники Фонду.

“Через постійні обстріли з боку окупантів у прифронтових населених пунктах фактично знищена вся критична інфраструктура, пошкоджено водогони та фільтрувальні станції. Саме тому забезпечення мешканців області питною водою є важливим напрямком роботи як обласної влади, так і наших партнерів. Дякую за постійну підтримку та турботу про жителів Донеччини!”, - наголосив Ігор Бойко.

Донецька обласна державна адміністрація вже три роки ефективно співпрацює з Благодійним Фондом Братів Мкртчан. За цей час у прифронтові громади доставлялись системи очищення води, продуктові набори, питна вода, дитяче харчування, медичне обладнання, будівельні матеріали та вогнегасники.