портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Близько 1000 багатодітних сімей Донеччини отримають продуктові набори

Опубліковано 19 травня 2020 року, 17:14 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

До кінця травня близько 1000 багатодітних сімей Донецької області отримають продуктові набори. Проєкт ініційований головою Донецької облдержадміністрації Павлом Кириленком та спрямований на підтримку дітей та багатодітних сімей, які знаходяться у складних життєвих обставинах. 

Продуктові набори містять необхідні продукти харчування. За дорученням очільника області такі набори отримають сім’ї з усіх міст, районів та об’єднаних територіальних громад за кошти субвенції з обласного бюджету місцевим бюджетам.

Так, відділом культури, молоді та спорту Добропільської райдержадміністрації спільно з Добропільським районним центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді розпочато роботу щодо видачі продуктових наборів багатодітним сім’ям Добропільського району. Продовжується робота у Вугледарській ОТГ, яка за кошти обласного бюджету придбала 282 продуктових набори для багатодітних сімей.

Відділом культури, молоді та спорту Костянтинівської райдержадміністрації охоплено 18 сімей, в яких проживає 104 дитини та видано 118 продуктових наборів.

Розпочали видачу продуктових наборів багатодітним сім’ям, які перебувають у складних життєвих обставинах і у Сіверській ОТГ та Ясинуватському районі.