портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області відзначили День Матері та Міжнародний день сім'ї

Опубліковано 19 травня 2020 року, 16:56 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Щорічно у травні відзначається День Матері та Міжнародний день сім’ї. В умовах карантинних заходів ці свята у Донецькій області було відзначено у тихому сімейному колі. Структурними підрозділами у справах сім’ї та молоді у містах, районах та ОТГ області були проведені заходи в режимі онлайн у соціальних мережах.

В бібліотеках Костянтинівського району традиційно 13-15 травня проведено різноманітні бібліотечні заходи – виставки-привітання, селфі з особистими фотопосиланнями до мам, відеопрезентації, година порад та інше.

Сім'ї Костянтинівського району долучились до культурно-мистецької акції "Сім'я у форматі 24/7" до Міжнародного дня сім'ї.

До Дня Матері Ясинуватським районним центром соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді за підтримкою райдержадміністрації були вручені мультиварки багатодітним малозабезпеченим сім'ям. За виховання дітей та належне виконання батьківських обов'язків родини отримали побутові електроприлади.