портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Близько 500 «пакунків малюка» отримає Донецька область у жовтні

Опубліковано 23 жовтня 2021 року, 15:11 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Розпочато доставку одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка» до закладів охорони здоров’я усіх форм власності та підпорядкування і структурних підрозділів з питань соціального захисту населення Донецької області для подальшої видачі її отримувачам

Доставка відбувається відповідно до договору, укладеному між Міністерством соціальної політики України та Товариством з обмеженою відповідальністю «СКАЙ ТРЕЙД Україна».  

До Донецької області у жовтні поточного року очікується поставка 499 одиниць одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка».

23 жовтня до пологового будинку міста Краматорськ надійшло 100 одиниць одноразової натуральної допомоги «пакунок малюка», 25 жовтня поточного року очікується доставка 60 одиниць до пологового будинку міста Бахмут.  

Батьки новонароджених дітей зможуть отримати одноразову натуральну допомогу «пакунок малюка» в закладах охорони здоров’я та місцевих  структурних підрозділах з питань соціального захисту населення за місцем проживання/перебування протягом 30 календарних днів з дати народження дитини.