портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Борчиня Донеччини Катерина Зелених здобула «срібло» чемпіонату світу U23

Опубліковано 08 листопада 2021 року, 15:25 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Одну із семи медалей жіночої збірної України на чемпіонаті світу з боротьби серед спортсменів до 23 років, що відбувся в столиці Сербії Белграді з 1 по 7 листопада, здобула представниця Донецької області Катерина Зелених із міста Бахмут.

Спортсменка Школи вищої спортивної майстерності, випускниця Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С.Бубки стала срібною призеркою у ваговій категорії до 62 кг.

Катерина переможно провела три сутички, де її суперницями були: у кваліфікації – Хсін Пінг Пай з Китайського Тайбею (4:2), у чвертьфіналі – Радхіка Радхіка з Індії (2:0), у півфіналі – Аврора Кампанья з Італії (3:2). У фіналі проти Ани Паули Годінес Гонсалес із Канади наша борчиня вела 7:0, проте суперниця здійснила камбек (7:10) та забрала «золото». Тренерами Зелених є Андрій та Максим Єфремови.

«Ця медаль була заслужена довготривалою працею, потом, сльозами, травмами, і тільки таким важким шляхом ми досягатимемо найвищих вершин. На сьогодні цінуємо те, що маємо. Дякую всім за підтримку та віру», - прокоментувала свій виступ Катерина.

У командному заліку чемпіонату світу жіноча збірна України посіла перше місце серед 34 країн, маючи в активі 3 золоті, 2 срібні та 2 бронзові нагороди.


Фото – United World Wrestling (Kadir Caliskan, Mohamed Yahia)

Інші новини за темою