портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Протокол засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» від 05.11.2021 № 7

Опубліковано 08 листопада 2021 року, 15:15 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

ПРОТОКОЛ засідання конкурсної комісії з проведення конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище»

05.11.2021 м. Костянтинівка № 7

Голова Комісії


Ганна Ященко


Заступник голови


Олександр Таболін


Секретар Комісії


Тетяна Калитинська


Члени комісії:


Олексій Бінчуков




Ніна Бєлова




Тетяна Дорофеєва




Станіслав Клугер




Юлія Кулакова 




Сергій Лісовий




Тетяна Фролова




Лілія Яковлєва


ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

І. Про проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» (далі - конкурс), який складається з таких етапів:

1) проведення загальних зборів трудового колективу державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» (далі-заклад);

2) співбесіда з кандидатами на посаду керівника та визначення переможця конкурсу на засіданні конкурсної комісії.

СЛУХАЛИ:

Ганну Ященко, заступника директора департаменту – начальника управління фахової освіти, національного виховання та європейської інтеграції департаменту освіти і науки облдержадміністрації (далі - департамент), голову комісії щодо повідомлення членами конкурсної комісії про наявний конфлікт інтересів.

Від членів конкурсної комісії повідомлень не надійшло.

Голова комісії пояснила, що державний навчальний заклад «Костянтинівське вище професійне училище» знаходиться у стадії реорганізації. Наказом Міністерства освіти і науки України від 12.01.2021 № 38 «Про реорганізацію закладів професійної (професійно – технічної) освіти Донецької області» припинено Костянтинівський професійний будівельний ліцей та Державний навчальний заклад «Дружківський професійний ліцей» шляхом приєднання до Державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище».

Наказом директора департаменту від 06.10.2021 № 302/165-21к «Про оголошення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» затверджені умови проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» та затверджений склад конкурсної комісії. Оголошення щодо проведення конкурсу оприлюднено у визначені строки, документи для участі у конкурсі на посаду директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» подали 3 особи: Лук’янчикова Дар’я Олександрівна (28.10.2021), Мильченко Елеонора Олексіївна (27.10.2021), Пометун Людмила Григорівна (18.10.2021).

На засіданні конкурсної комісії з проведення конкурсу на заміщення посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» (протокол № 6 від 04.11.2021) розглянуті та перевірені подані документи від зазначених кандидатів відповідно до встановлених законом вимогам. Конкурсною комісією прийнято рішення про допущення Лук’янчикової Дар’ї Олександрівни, Мильченко Елеонори Олексіївни, Пометун Людмили Григорівни до участі у конкурсі.

У зв’язку із встановленим червоним рівень епідеміологічної небезпеки, поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2 у Донецькій області конкурс проходив з дотриманням вимог відповідних санітарних та протиепідемічних заходів. З присутніх членів трудового колективу та членів Комісії пройшли повний курс щеплення 100% працівників.

Для максимального забезпечення всіх профілактичних заходів було вирішено провести засідання загальних зборів трудового колективу у територіально відокремлених відділеннях за адресами:

- вул. Соборна, 8 м. Дружківка, Донецька область, (Дружківське відокремлене відділення);

- вул. Торецька, 142 м. Костянтинівка, Донецька область (Державний навчальний заклад «Костянтинівське вище професійне училище», І корпус);

- вул. Європейська, 78 м. Костянтинівка, Донецька область (Костянтинівський професійний будівельний ліцей, ІІ корпус).

Засідання загальних зборів трудового колективу відбувалися у дистанційному форматі та у присутності від 3 до 4 членів комісії у кожному відділенні, слухали дистанційно презентації кандидатів на посаду директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище».

ВИСТУПИЛИ:

Ганна Ященко (І корпус), Тетяна Калитинська (Дружківське відокремлене відділення), Олександр Таболін (ІІ корпус) повідомили, що черговий етап конкурсу - проведення загальних зборів трудового колективу державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» та представлення програми розвитку закладу на середньострокову перспективу кандидатами розпочався 05.11.2021 об 11 год. 00 хв. у приміщенні Державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище (І корпус).

Під час представлення програми розвитку закладу, кандидатам були задані питання працівниками закладу на які, кандидати надали відповіді.

За результатами проведення загальних зборів трудового колективу у Державному навчальному закладі Костянтинівське вище професійне училище» відбулося голосування працівників закладу.

За підсумковими результатами голосування членами трудового колективу закладу:

ЛУК’ЯНЧИКОВА Дар’я Олександрівна отримала 122 голоси;

МИЛЬЧЕНКО Елеонора Олексіївна отримала 8 голосів;

ПОМЕТУН Людмила Григорівна отримала 32 голоси.

Співбесіда з кандидатами на посаду керівника з членами комісії відбулася 05.11.2021 о 13. год. 45 хв. у приміщенні державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» (І корпус).

Під час проведення співбесіди з кандидатами, а також надання відповідей на запитання членів конкурсної комісії оцінювалася відповідність професійної компетентності, ділові, особистісні та моральні якості, знання спеціального законодавства у сфері професійної (пофесійно – технічної) освіти кандидата встановленим вимогам.

Членами комісії були задані кандидатам однакові питання:

Чому саме Ви маєте бути обраним на посаду керівника закладу?

Ваші перші три кроки на посаді.

Способи поповнення спеціального рахунку закладу.

Як Ваші пропозиції у грантових проєктах були пов’язані з розвитком Донецької області на перспективу до 2027 року?

Які результати участі в отриманні грантів (Лук’янчиковій).

За рахунок чого планується зменшити вартість підготовки здобувачів освіти та водночас не знизити рівень якості освіти?

Які фінансові та базові можливості для розширення переліку професій згідно з вимогами регіонального ринку праці, осучаснення матеріально-технічної бази закладу?

Шляхи розвитку професій машинобудівного напрямку закладу.

Чи плануєте зібрати міцну кваліфіковану команду з представників трьох закладів?

Як Ви плануєте підтримувати контингент закладу на рівні, як сьогодні?

Які Ваші можливості щодо розширення кола партнерів із числа підприємців регіону?

Як Ви плануєте впровадження дуальної освіти та чи є вже якісь здобутки?

Припустимо, контингент закладу через 5 років буде складати 1000 осіб. Як Ви бачите розподіл учнів у розрізі професій? Якщо взяти 5 професій, скільки учнів Ви бачите на кожній з них?

На етапі проведення співбесіди з кандидатами, Мильченко Елеонора Олексіївна, особисто, зняла свою кандидатуру і відмовилася від продовження участі у конкурсі.

Відповіді Людмили Пометун були більш повними та змістовними, ніж Дар’ї Лук’янчикової. До того ж, пані Дар’я не відповіла на декілька питань.

За результатами співбесіди з кандидатами на посаду директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище», розгляду документів, поданих Лук’янчиковою Дар’єю Олександрівною та Пометун Людмилою Григорівною, таємного голосування членів конкурсної комісії:

ЛУК’ЯНЧИКОВА Дар’я Олександрівна отримала 4 голоси;

ПОМЕТУН Людмила Григорівна отримала 7 голосів.

ВИРІШИЛИ:

1. Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно - технічної) освіти за результатами проведення конкурсу переможцем конкурсу на зайняття посади директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» визнано ПОМЕТУН Людмилу Григорівну.

2. Упродовж одного робочого дня з дня завершення конкурсу оприлюднити результати конкурсу на вебсайті Донецької обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки облдержадміністрації.

3. На наступний робочий день після закінчення строку оскарження результатів конкурсу, а у разі оскарження результатів конкурсу - після прийняття рішення за скаргою, але не пізніше 60 календарних днів після оприлюднення інформації про переможця конкурсу, якщо інше не передбачено законом, призначити ПОМЕТУН Людмилу Григорівну на посаду директора державного навчального закладу «Костянтинівське вище професійне училище» та укласти з нею трудовий договір (контракт).

Голова Комісії


Ганна Ященко


Заступник голови


Олександр Таболін


Секретар Комісії


Тетяна Калитинська


Члени комісії:


Олексій Бінчуков




Ніна Бєлова




Тетяна Дорофеєва




Станіслав Клугер




Юлія Кулакова 




Сергій Лісовий




Тетяна Фролова




Лілія Яковлєва