портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Борець із Бахмута Микита Гончаров виграв міжнародний турнір у Румунії

Опубліковано 24 травня 2022 року, 11:30 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

Тріумфальним став виступ юніорської збірної України з вільної боротьби 20-22 травня в Бухаресті на міжнародних рейтингових змаганнях U20 «Dumitru Pirvulescu & Vasile Iorga», де наші спортсмени здобули 17 нагород, у тому числі 5 золотих.

Внесок у загальний успіх національної команди зробив і представник Донеччини – майстер спорту України Микита Гончаров із Бахмутської громади. У ваговій категорії до 65 кг Микита був кращим за борців Угорщини, Румунії та Молдови, і таким чином зійшов на найвищу сходинку п’єдесталу пошани.

Гончаров є вихованцем Донецького обласного спеціалізованого фахового коледжу спортивного профілю ім. С. Бубки, спортсменом Школи вищої спортивної майстерності регіону. У 2021 році він на юніорському рівні здобув «срібло» чемпіонату Європи та «золото» чемпіонату України, а також був бронзовим призером дорослої національної першості. Наставники Микити – заслужені тренери України Андрій та Максим Єфремови.

За можливість готуватися до змагань та представляти рідну державу на міжнародних турнірах молоді борці дякують, у першу чергу, Збройним Силам України, які мужньо боронять українську свободу і незалежність, Міністерству молоді та спорту України, Національному олімпійському комітету України.

Інші новини за темою