портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Борги за житлово-комунальні послуги на Донеччині перевищують три мільярди гривень

Опубліковано 20 жовтня 2023 року, 15:26

Напередодні початку опалювального сезону загальна сума дебіторської заборгованості за житлово-комунальні послуги на території Донецької області складає 3 млрд 175,9 млн гривень, з яких борги за теплопостачання - 1 млрд 795,2 млн гривень, повідомила на брифінгу заступниця директора департаменту житлово-комунального господарства Донецької облдержадміністрації Лариса Гусева. 

"Це настільки величезні суми, що в таких умовах, наші підприємства водо- і теплопостачання докладають героїчних зусиль щоб працювати", - наголосила вона. 

Борги перед підприємствами водопостачання та водовідведення складають 628 млн гривень, борги за управління багатоквартирними будинками - 579 млн гривень, а за вивіз побутових відходів - 173,7 млн гривень. 

Найбільша заборгованість у Краматорській міській громаді - 1 млрд 73 млн гривень, з яких 643,9 млн гривень - борги за теплопостачання.

Лариса Гусева звернулась до мешканців Донеччини з закликом погашати борги за житлово-комунальні послуги.  Вона також розповіла про стан реалізації в області програми "єВідновлення", готовність до зимового періоду, висвітлила інші питання.  Повністю відеозапис брифінгу дивіться нижче: