портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Через стажування до нової роботи

Опубліковано 09 жовтня 2023 року, 10:45 , Донецький обласний центр зайнятості

Мешканка м. Українськ, пані Людмила, більшість своєї трудової діяльности присвятила сільському господарству. Із досвідом роботи в аграрній сфері жінка сподівалась, що навесні повернеться до своєї сезонної роботи. Але у зв’язку із складною ситуацією в регіоні, фермери призупинили свою роботу і не здійснювали набір працівників.

У маленькому шахтарському містечку знайти роботу жінкам важко. Людмила звернулася по допомогу до фахівців служби зайнятості.

Спільно з кар’єрним радником було прийнято рішення спробувати себе на робочому місці контролера на контрольно-пропускному пункті відокремленого підрозділу “Охорона” ДП “Селидіввугілля”. Ця робота потребує неабиякої відповідальності, адаптації до об'єктів обслуговування, набуття навичок швидкого орієнтування на робочому місці та інших прийомів роботи. Саме тому Людмилі було запропоновано спочатку пройти стажування на робочому місці.

Після закінчення стажування та отримання схвального висновку керівника жінка отримала бажану роботу.

«Нова робота дозволила поглянути на себе з іншого боку, на свої можливості, кваліфікацію, познайомитися з новими людьми», - говорить пані Людмила.

За інформацією Донецької обласної служби зайнятості