портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Чергове засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації

Опубліковано 22 вересня 2023 року, 14:33 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В області триває робота Координаційного центру підтримки цивільного населення при Донецькій обласній державній адміністрації, обласній військовій адміністрації.

Сьогодні, 22 вересня 2023 року, заступник голови облдержадміністрації Юлія Костюніна провела засідання Координаційного центру, на якому були присутні керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів центральних органів виконавчої влади; голови районних державних адміністрацій, представник Уповноваженого з питань осіб зниклих безвісті за особливих обставин в Донецькій області, представники інших державних органів та громадських організацій.

На засіданні значну увагу було приділено реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я, метою якої є сприяння формуванню в суспільстві культури піклування про ментальне здоров’я.

Керівник Координаційного центру Юлія Костюніна під час виступу акцентувала увагу на тому, що ментальне здоров’я людини та її психосоціальна підтримка на сьогодні є важливою складовою державної політики.

Учасники обговорили плани роботи у межах Програми ментального здоров’я «Ти як?».

Крім того, було розглянуто нагальне питання - проблема кадрового забезпечення в територіальних громадах Донецької області в період воєнного стану та після деокупації територій.

За результатами наради надані відповідні доручення.

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації