портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест медико - психологічних новин: які заходи відбуваються у хабах Донеччини?

Опубліковано 13 червня 2024 року, 13:19 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В гуманітарних штабах, хабах, центрах Донеччини проведено низку заходів щодо підтримки здоров’я та психологічного відновлення для відвідувачів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро - консультації сімейних лікарів, індивідуальні заняття з логопедом, тренінгові заняття з психологом, заняття з психологічного розвантаження «Який друг справжній?», зустріч з нутриціологом.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади у містах Дніпро, Київ, Черкаси, Хмельницький - заходи з ментального здоров’я, медичної допомоги (консультації, роз’яснення лікарів, логопедів, психологів), арт-терапевтичні заняття, ток-шоу «Безпечні продукти харчування сьогодні для здорового завтра».

Гуманітарний хаб Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград – цикл занять «Безпечний простір, способи подолання страху», сеанси арт-терапії.

Соціальний ХАБ «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде» у м. Умань – заняття щодо психосоціальної підтримки формування життєстійкості та підтримки ментального здоров’я. 

Гуманітарний Хаб «Єднання» Покровської МВА у м. Кропивницький – консультації психолога, терапевта, медичні обстеження.

Гуманітарні хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» у м. Київ та м. Дніпро – консультації лікарів, психологічна арт-терапія для дорослих.

Центри «ЯМаріуполь» - заходи та консультації щодо медичної допомоги та психологічної підтримки маріупольців:

м. Запоріжжя – консультація лікарів, заняття з логопедом;

м. Київ – тренінги для молодих матусь;

м. Вінниця – психологічне відновлення через кулінарію;

м. Київ – консультації лікарів, захід «Ментальне здоров’я – ключовий фактор успішного працевлаштування», заняття з каністерапії.

Дбаємо про кожного. Разом ми подолаємо будь-які труднощі.