портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест медико - психологічних новин: які заходи відбуваються у хабах Донеччини?

Опубліковано 29 травня 2024 року, 13:52 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

В гуманітарних штабах, хабах, центрах Донеччини протягом минулого тижня проведено низку заходів щодо підтримки здоров’я та психологічного відновлення для відвідувачів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро - консультації сімейних лікарів, індивідуальні заняття з логопедом, арт-терапевтичне заняття для жінок, казкотерапія «Я - Україна», квест «Цікава психологія».

Соціально-психологічні хаби Торецької громади у містах Дніпро, Київ, Черкаси, Хмельницький - заходи з ментального здоров’я, медичної допомоги (консультації, роз’яснення лікарів, психологів), арт-терапевтичні заняття, зустрічі з психологами, виховний захід «Здоровим бути модно», захід з психологічної підтримки «Вирішування конфліктів. Будую мир навколо себе».

Консультативно-координаційний центр підтримки населення Бахмутського району «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця – надання консультацій, медичної допомоги, видача лікарських засобів, виробів медичного призначення, майстер-клас «Терапія через творчість».

Центр підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у м. Дніпро – психологічний тренінг «Ресурси в мені та навкруги», зустрічі з психологом.

Соціальний ХАБ «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде» у м. Умань – заняття щодо психосоціальної підтримки формування життєстійкості та підтримки ментального здоров’я.

Центри «ЯМаріуполь» - заходи та консультації щодо медичної допомоги та психологічної підтримки маріупольців:

м. Кривий Ріг – психологічний тренінг;

м. Запоріжжя – лекції про сімейну медицину;

м. Івано-Франківськ – заходи щодо лікування гіпертонії;

м. Київ – відвідування тренінгу «Емоційний інтелект»;

м. Одеса – заняття з логопедом, зустрічі з психологом.

Гуманітарний ХАБ Очеретинської ТГ в м. Кам’янське – психологічне заняття (гра, Діксіт, метафоричні карти).

Гуманітарний центр Часовоярської громади «Мій Часів Яр» м. Київ – тренінг з надання домедичної допомоги, евакуації поранених та алгоритму MARCH.

Гуманітарний хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» у м. Дніпро – тренінг на основі програми соціально-емоційного навчання, розважальні ігри на свіжому повітрі.

Дбаємо про кожного. Разом ми подолаємо будь-які труднощі.