портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест розважальних новин: які заходи проходять у хабах Донеччини?

Опубліковано 18 червня 2024 року, 11:05 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби, хаби та центри Донеччини, які розташовані за межами області, провели за минулий тиждень низку культурно – просвітницьких та розважальних заходів для відвідувачів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Культурний хаб «Донеччина» у м. Київ – родинне свято «Веселі естафети», проєкт «Школа героїв», майстер-клас з ліплення повітряним пластиліном, арт-терапія для дорослих (виготовлення головного убору), пізнавальна та весела абетка анімаційного малювання, музичне заняття, перегляд мультфільму та кінострічки для дорослих.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро – виготовлення морозива з паперу, лінгвістичний квест з англійської мови, малювання, екскурсія для дітей до гончарної майстерні Горбаня та проведення майстер-класу, пізнавальна гра «Історичний марафон», виготовлення корисних дрібниць для практичного використання.

Консультативно-координаційний центр підтримки населення Бахмутського району «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця - відвідування Вінницького академічного музично-драматичного театру (перегляд вистави «У неділю рано зілля копала»), Вінницької обласної філармонії (концерт «Хорові акварелі»), кінотеатру «CІНЕМА СІТІ», боулінгу в РК «Люди Fusion Place».

Центри підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч»:

м. Полтава  - майстер-клас з розпису футболок;

м. Запоріжжя – відвідування вистави «Смак життя».

Віддалений центр діяльності Курахівської міської ради Покровського району у м. Дніпро – тематичні заходи «Мій батько – моя фортеця», «Все на світі вміє тато», заняття «Професія мого тата», виставка малюнків «Наші любі татусі», конкурс віршів.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади:

м. Черкаси – розважальний захід на свіжому повітрі (різноманітні розваги, конкурси, солодощі), театральна майстерня «Ляльковий театр»;

м. Київ – конкурсно-розважальна програма «На гостини до Аліси», захід до Всесвітнього дня морозива, заняття з англійської мови «Мої захоплення та уподобання моїх друзів»;

м. Дніпро – екологічний захід «Природничі перегони», сімейний бібліомікс «Мій батько - моя фортеця», тематичний захід «Зазирнуло сонечко у наше віконечко», мовний гравікон «Відчуй смак української», майстер-клас «Намалюй собі щастя», «Привітальна листівка», «Смачну каву приготую, для неї чашку я змайструю», тренінги з комп’ютерної грамотності;

м. Хмельницький – майстер-клас «Паперові фантазії», тренінги з цифрової грамотності.

Центри «ЯМаріуполь» - навчання в «Академії майбутніх першокласників»;

м. Івано-Франківськ – майстер-клас з декупажу, виготовлення листівок до Дня батька;

м. Вінниця – відвідування парку «Софіївка» у м. Умань, малювання картин;

м. Чернівці – екскурсія по Закарпаттю (озеро Синевир, центр реабілітації бурих ведмедів, канатна дорога);

м. Тернопіль – відвідування кінотеатру «Miromax» (перегляд фільму «Уявні друзі»);

м. Кам’янське - майстер-клас з виготовлення листівок та поробок з бісеру; квест щодо правил безпеки на дорозі;

м. Кропивницький – майстер-клас з імпасто «Нейрохвилі»;

м. Дніпро – свято для дітей (естафети, малювання, ігри, мультфільми, загадки);

м. Ужгород – майстер-клас з приготування пирога для татусів;

м. Київ – виготовлення листівок до Дня батька, відвідування музею під відкритим небом «Мамаєва слобода», захід до Всесвітнього дня захисту людей похилого віку; відвідування автодрому;

м. Одеса – приготування пирога та солодощів для татусів.

За ініціативою гуманітарного хабу Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград – святковий захід із соціально-культурної реабілітації «Все на світі вміє тато» (декламування віршів, конкурси «Ми з татом кулінари», «Одягни малюка», «Тато – казкар», створення портфоліо «Мій тато – найкращий», виготовлення листівок). 

Соціальний ХАБ «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде» у м. Умань – майстер – клас «Татусь, на світі ти найкращий» (виготовлення вітальних листівок). 

Гуманітарні хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» у містах Київ, Дніпро - освітні заходи для дітей: заняття з підготовки до школи, творчі майстер-класи (символ дружби, пташки, суниці), патріотичний захід «Дивовижі України», кулінарне змагання «Козацькі вареники».

Центри підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці»:

м. Харків – виготовлення оберегів та листівок для батьків;

м. Львів – відвідування культурно-просвітницького заходу «Мистецтво вишиванок», виготовлення вітальних листівок;

м. Полтава – відвідування Полтавського академічного музично-драматичного театру (вистава «Як рятували Мережину»);

м. Чернігів - майстер-клас з бісероплетіння «Ромашкове поле».

Гуманітарний ХАБ Очеретинської ТГ в м. Кам’янське – весела гра «Свинтус», виготовлення листівок, малюнків, поробок, сувенірів до Дня батька.

Гуманітарний центр Часовоярської громади «Мій Часів Яр» м. Київ – відвідування автодрому «Чайка», картингу.

Усі гуманітарні штаби, хаби та центри долучилися до святкування Дня батька: підготували листівки, браслети, малюнки, обереги, які сформували в посилки та відправили для передачі військовослужбовцям; провели тематичні заходи, години, зустрічі, конкурси малюнків, віршів тощо.

Разом ми - сила, подолаємо будь-які труднощі!