портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення

Опубліковано 18 червня 2024 року, 11:45 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

У Донецькій області 17 червня проведено засідання Координаційних центрів підтримки цивільного населення при Великоновосілківській селищній, Криворізькій сільській військових адміністраціях, Старомлинівській сільській раді.

На засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Великоновосілківській селищній військовій адміністрації обговорили питання про системне інформування населення громади щодо евакуації до більш безпечних регіонів країни, Програму соціальної підтримки призваних на військову службу по загальній мобілізації до лав Збройних Сил України або призваних на військову службу за контрактом для захисту України від збройної агресії російської федерації на 2024-2025 роки, Програму надання компенсації фізичним особам, які надають соціальні послуги з догляду на непрофесійній основі на території громади.

Учасники засідання Координаційного центру підтримки цивільного населення при Криворізькій сільській військовій адміністрації порушили питання щодо забезпечення гуманітарною допомогою внутрішньо переміщених осіб; надання матеріальної допомоги відповідно до цільової програми «Милосердя в дії на 2024 рік»; підсумків завершення 2023-2024 навчального року та плани щодо організації освітнього процесу на наступний навчальний рік тощо.

Робота гуманітарного Хабу у м. Кривий Ріг як осередка підтримки мешканців громади, компенсація за знищене майно на тимчасово окупованій території, оцифрування документів про трудову діяльність – ключові питання, про які йшлося на засіданні Координаційного центру підтримки цивільного населення при Старомлинівській сільській раді.

За результатами засідань прийняті рішення та надані відповідні доручення з порушених питань.