портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест розважальних новин: які заходи проходять у хабах Донеччини?

Опубліковано 18 вересня 2024 року, 12:44 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби, хаби та центри Донеччини, які розташовані за межами області, провели за минулий тиждень низку культурно – просвітницьких та розважальних заходів для відвідувачів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Культурний хаб «Донеччина» у м. Київ – розважальна програма для дітей «Герої Marvel», проєкт «Школа героїв для підлітків», творчий майстер-клас для дітей,  арт-терапія для дорослих (картини з текстурної пасти), заняття з абетки анімаційного малювання, музичне заняття, перегляд мультфільму та кінострічки для дорослих, святковий квіз із подарунками з нагоди дня українського кіно.

Консультативно-координаційний центр підтримки цивільного населення «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця – відвідування Вінницької обласної філармонії академічного музично-драматичного театру (концертна програма «Дзвени, моя земле, піснями», «Намистини українського солоспіву»).

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро – заняття з малювання «Хитрий пейзаж», майстер-класи «Баночка з ароматом літа», «Картина з гофропаперу», настільні ігри, гра «СтільноТИ в безпеці», квест-гра «Подорож в країну Мовознавства».

Соціально-психологічні хаби Торецької громади:

м. Черкаси – творчий майстер – клас «Осінні мотиви»;

м. Київ – гра з медіа грамотності «Чи вмієш ти читати інструкції», заняття з англійської мови;

м. Дніпро – ігровий практикум «Як організувати свій день», заняття з англійської мови, захід «Демократичні права і свободи громадян», тематичний захід «Історія фотоапарату», година – вшанування «Ми показали український дух незламності», тренінг з цифрової грамотності;

м. Хмельницький  - вікторина «Що я знаю про демократію».

Соціальний ХАБ «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде» у м. Умань – захід з нагоди дня міста Авдіївка (авдіївська каша, майстер-клас з декупажу, смаколики).

Авдіївський хаб допомоги ВПО у м. Кривий Ріг – свято з нагоди дня міста Авдіївка (інформаційна година, вікторина, смаколики, подарунки, дегустація каші).

Гуманітарні хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» у містах Київ, Дніпро - освітні заходи для дітей: нові техніки малювання, майстер-клас у техниці декупаж.

Центр підтримки ВПО «Селидове:UA» у м. Кам’янське  - захід «Чи знаєш ти свій рідний край».

Гуманітарний ХАБ Очеретинської ТГ в м. Кам’янське – відвідування цирку шапіто, перегляд кінострічки до Дня українського кіно, виховна гра «Демократія для наймолодших».

Осередок підтримки мешканців Бахмутської громади «З Бахмутом у серці» у м. Харків - творчій захід «Відроджений Бахмут очима дітей».

Центри «ЯМаріуполь» - заняття в Академії майбутніх першокласників, організація роботи дитячих кімнат, заняття від проєкту «Kids Time»; 

м. Запоріжжя – тренінг з підвищення цифрової грамотності; 

м. Хмельницький – кулінарний майстер-клас;

м. Кам’янське – екскурсія до Петриківки, майстер – клас з перукарського мистецтва, миловаріння;

м. Вінниця – мандрівка на теплоході, тренінг «Від ідеї до власної справи», відвідування басейну «Без хвиль», лялькового театру «Золотий ключик», майстер-клас «Смак дитинства», «Мольберти маленької мрії», «Кінострічка життя», заняття з української мови;

м. Івано-Франківськ – майстер-клас до Дня перукаря;

м. Київ – свято радості та єднання (ігри, конкурс);

м. Тернопіль – захід «Жіноча краса: мистецтво бути собою»;

м. Дніпро – розважальний захід «Осінній настрій», відвідування зоодому «Жива планета»;

м. Одеса – воркшоп в межах проєкту «Жінки: майбутнє без обмежень», захід «Іван Котляревський - батько нової української літератури», творчі заняття для дітей, відвідування Одеської кіностудії, експозиції «Творчий світ режисерів»;

м. Полтава – відвідування концерту до Дня міста Бахмута;

м. Житомир – екскурсія на виробництво морозива, екскурсія на Замкову гору;

м. Чернівці – уроки англійської мови, захід до Дня українського кіно, відвідування «Макдональдсу», захід «Тактичний виклик для молоді»; 

м. Кропивницький – майстер-клас «Панно осінь», «Лялька-мотанка», створення мапи з гофрованого паперу. 

Разом ми - сила, подолаємо будь-які труднощі!