портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

ПФУ продовжує надавати інформаційні послуги тимчасово непрацевлаштованим жителям Донеччини

Опубліковано 18 вересня 2024 року, 13:30 , ГУ ПФУ в Донецькій області

#ПФУ_Донеччини 

Працівники Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області продовжують активну роботу з надання інформаційних і консультативних послуг населенню Донецької області. 

У ході зустрічей в режимі онлайн з тимчасово непрацевлаштованими мешканцями, які обліковуються в Бахмутському та Новогродівському міських центрах зайнятості, фахівець Головного управління ознайомила громадян з інформацією щодо можливостей вебпорталу електронних послуг Пенсійного фонду України та оцифрування документів про трудову діяльність.

Учасників зустрічі поінформували про важливість своєчасного аудиту й оцифрування трудових книжок, дотримання вимог до оформлення документів про трудову діяльність, механізм подання сканованих копій документів про трудову діяльність через особистий кабінет вебпорталу е-послуг ПФУ тощо. Додали також, що функціонал сервісів вебпорталу Фонду постійно вдосконалюється: додаються нові важливі сервіси для всіх категорій громадян, які користуються послугами ПФУ, — пенсіонерів, пільговиків, субсидіантів, застрахованих осіб, страхувальників тощо.  

💻 Онлайн-сервіси вебпорталу Пенсійного фонду України https://portal.pfu.gov.ua — надійні помічники у вирішенні більшості питань пенсійного забезпечення дистанційно! 

📌 Як самостійно завантажити скан-копію трудової книжки через вебпортал Пенсійного фонду України 👉 за посиланням https://t1p.de/8ytsh. 

📌 Відеоінструкція щодо проведення аудиту трудової книжки перед оцифруванням 👉 https://t1p.de/mtf8q.

Працюємо разом, наближаємо Перемогу! 💙💛

📌Більше новин та актуальної інформації дивіться на вебресурсах Головного управління Пенсійного фонду України в Донецькій області:

🔹 сайті — https://www.pfu.gov.ua/dn

🔸 фейсбук-сторінці — https://www.facebook.com/dn.pfy, 

🔹 телеграм-каналі — https://t.me/PensFond_dn

🔸 ютуб-каналі — https://www.youtube.com/@gu_pfu_dn

🔹 інстаграм — https://www.instagram.com/gu.pfu.dn

🔸 TikTok — https://www.tiktok.com/@gu_pfu_dn.