портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дайджест розважальних новин: які заняття проходять у хабах Донеччини?

Опубліковано 24 травня 2024 року, 21:58 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гуманітарні штаби, хаби та центри Донеччини, які розташовані за межами області, провели низку культурно – просвітницьких та розважальних заходів для відвідувачів з числа внутрішньо переміщених осіб.

Культурний хаб «Донеччина» у м. Київ - розважальна програма для дітей «Леді Баг. Боротьба з Акумами», творчі майстер-класи, проєкт «Школа героїв», свято для жінок «Мама має крила», арт-терапія для дорослих, пізнавальна та весела абетка анімаційного малювання, музичне заняття, дудл-арт, подарункові сертифікати, перегляд мультфільмів для дітей та кінострічки для дорослих.

Центр підтримки ВПО Краматорського району «МиРазом» у м. Дніпро - заходи до етно-культурного проєкту «Дні української культури» (створення патріотичного вишитого патчу у вигляді прапора Донецької області).

Консультативно-координаційні центри підтримки населення Бахмутського району «Бахмутський район єднає» у м. Вінниця – відвідування концерту класичної музики, вистави «Лісова пісня», мистецького заходу «Обереги роду і народу», перегляд казки «Кошеня на ім’я Гав».

Центри підтримки бахмутян «З Бахмутом у серці» у м. Харків - захід до Дня матері.

Соціально-психологічні хаби Торецької громади:

м. Черкаси – книжкова виставка «Читаємо всією родиною», Піжамна вечірка;

м. Київ – заняття з англійської мови «Вихід у відкритий простір;

м. Дніпро – виховні заходи «Моя родина – мій скарб», Доля кримських татар: від депортації до окупації», тематичний захід до Міжнародного дня музеїв, виставка дитячих малюнків «Міцна родина – непереможна Україна», заняття «Гаджетозалежність», виховний захід, майстер-клас «3D чашка», консультації по підготовці до НМТ, заняття з англійської мови «My school».

Центри «ЯМаріуполь»:

м. Чернівці – участь в інклюзивному культурно-мистецькому фестивалі «Наш чудовий СонцеСвіт», влаштування дня піци та віртуальної подорожі Україною;

м. Вінниця – організація подорожі до Кам’янця - Подільського та Дністровської Рів’єри;

м. Київ - виготовлення ляльки-мотанки, відвідування музею Майдан, захід до другої річниці виходу захісників Маріуполя з «Азовсталі», «Що таке корпоративна культура та чому вона важлива?».

Гуманітарні хаби «Наш Краматорськ. Ми разом все подолаємо» - освітні заходи для дітей:

м. Київ - заняття з підготовки до школи, перегляд театральної постанови «Декоратор»;

м. Дніпро - захід по основним правилам поведінки і реагування у критичних ситуаціях, семінар «Навчання ризикам, пов’язаним з вибухонебезпечними предметами», «Збройний конфлікт: як підготувати та убезпечити себе».

Центр підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у  м. Полтава – майстер - клас з виготовлення весняного віночка.

Гуманітарний ХАБ Очеретинської ТГ в м. Кам’янське – інформаційна година до Дня пам’яті жертв політичних репресій.

Авдіївський гуманітарний ХАБ  в м. Кам’янське – майстер-клас з техниці декупаж.

Соціальний ХАБ «Авдіївка. Вільні люди. Так було, так буде» у м. Умань – заходи до Міжнародного дня музею та Дня блокноту.

Разом ми - сила, подолаємо будь-які труднощі!