портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Де ветерани можуть отримати допомогу з питань ментального здоров’я

Опубліковано 11 жовтня 2024 року, 17:31

Про підтримку психічного здоров’я ветеранів війни та членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України говорили під час робочої зустрічі в КНП «Психіатрична лікарня м. Маріуполь».

Релокований до Києва медичний заклад з нагоди Всесвітнього дня психічного здоров’я відвідав Артур Насібян, начальник управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації.

Напрацювали напрямки щодо підтримки ветеранів разом з Ілоною Кислицькою, в.о. директора лікарні, радником голови облдержадміністрації з питань психічного здоров’я «Ти як?».

Під час візиту оглянули стаціонарне відділення Маріупольської лікарні, де отримують та можуть отримувати послуги ветерани, члени їх родин, члени родин загиблих(померлих) Захисників та Захисниць України.

Також ветерани та їхні родини можуть отримати допомогу у питаннях ментального здоров’я звернувшись:

на гарячу лінію кризової підтримки Українського ветеранського фонду Міністерства у справах ветеранів України, 0 800 33 20 29;

до центру психічного здоров’я та реабілітації МОЗ України, (073) 450-60-00;

до ГО «Вільний вибір» (063) 646-49-91.

Працюймо й надалі для об'єднання зусиль щодо надання всебічної підтримки ветеранам, членам їх родин, членам сімей загиблих (померлих) Захисників і Захисниць України.

За матеріалами управління з питань ветеранської політики облдержадміністрації