портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Делегація Посольства Республіки Польща в Україні відвідала Донеччину

Опубліковано 02 грудня 2020 року, 18:57

Суспільно-політичну та безпекову ситуацію в Донецькій області обговорили перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз та делегація Посольства Республіки Польща в Україні сьогодні, 2 грудня.  

«Польща приділяє значну увагу медичній системі Донецької області. Ще у липні 2020 року, в рамках проєкту «Підтримка у боротьбі з COVID-19» від Республіки Польща Слов’янська районна лікарня отримала важливе медичне обладнання. Сьогодні гуманітарну допомогу отримала амбулаторія у Черкаській громаді. Підтримка вашої країни надзвичайно важлива для нас, особливо в період, коли весь світ потерпає від пандемії коронавірусу», - наголосив Ігор Мороз.

Надзвичайний і Повноважний Посол Республіки Польща в Україні Бартош Ціхоцькі зазначив, що наразі Україна стоїть на варті безпеки Європи. 

«Ви тримаєте безпеку Європи на собі, і наша допомога – це маленька подяка вам. Україна і Польща мають багато спільних проєктів, є багато перспектив для розвитку. Польща підтримує суверенітет та територіальну цілісність України», - підкреслив Бартош Ціхоцькі.