портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

День батька: На Донеччині в чотирьох прийомних родинах тати самостійно виховують дітей

Опубліковано 21 червня 2020 року, 15:45

У Донецькій області налічуються чотири прийомні родини, в яких тати самостійно виховують 9 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. 

Також на Донеччині є опікунські родини, у яких одинокий чоловік (переважно це дідусі, рідні брати чи дядьки) виховує дітей зазначеної категорії.  Таких налічуються 77 сімей, які виховують 95 дітей.

З нагоди Дня батька в с. Калинове Волноваського району подарунок та привітання отримала багатодітна родина, в якій батько самотужки виховує дітей.  

В 2019 році дружина Сергія – Світлана, раптово пішла з життя. Анастасія, Ангеліна та Владислав залишились без матері. 

З нагоди Дня батька привітав родину перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Безуглий вручивши їм пральну машину та грамоту від управління сім’ї, молоді та масових заходів національно патріотичного виховання Донецької ОДА за сумлінне виховання дітей.

Вітала родину зі святом і голова Калинівської сільської ради Людмила Щербина спільно зі своїм колективом. Вона вручила продуктові набори. 

В третю неділю червня в Україні святкують  День батька. Це  офіційне свято, яке відзначається з 2019 року відповідно до указу президента № 274/2019. Зазначений  указ було підписано 18 травня 2019 року з метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім’ї і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей.