портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині День батька відзначили сплавом Сіверським Дінцем

Опубліковано 21 червня 2020 року, 14:32

День батька на Донеччині татусі з дітьми відзначили сплавом Сіверським Дінцем.  

Культура відповідального тата, коли він приділяє дитині стільки ж часу, як і мати, стає більш популярною в Україні.В третю неділю червня в нашій країні святкують  День батька. Це офіційне свято, яке відзначається з 2019 року відповідно до указу президента № 274/2019. Зазначений указ було підписано 18 травня 2019 року з метою створення сприятливих умов для зміцнення інституту сім’ї і визнання на державному рівні ролі батька у вихованні дітей.  

Цього року  Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації посприяло реалізації ініціативи активних батьків Донеччини  та разом з Фондом народонаселення ООН фінансово підтримало  п'ятиденний мандрівний табір для татусів з дітьми. 

Чоловіки з клубу "UA Fishing" зі своїми дітьми відправилися у сплав Сіверським Дінцем. Це не лише спільно проведений час, а й надбання навичок життя в природі та дбайливого ставлення до неї. Під час сплаву  з учасниками були рятувальник, медик і психолог. Заразом мандрівний табір об´єднав десять батьків і дванадцять дітей від 8 до 14 років.