портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент освіти і науки Донецької ОДА провів селекторну нараду з питань недопущення поширення COVID-19 в закладах освіти Донеччини

Опубліковано 23 вересня 2020 року, 16:12

Питання попередження інфікування та недопущення поширення коронавірусної хвороби в закладах освіти Донецької області стало темою селекторної наради, яку Департамент освіти і науки облдержадміністрації провів з керівниками органів управління освітою адміністративно-територіальними одиницями області, керівниками закладів освіти 23 вересня.  

До селекторної наради долучилися представники управління Державної служби якості освіти у Донецькій області та Державної установи «Донецький обласний лабораторний центр Міністерства охорони здоров’я України». Вони розповіли про результати перевірки дотримання протиепідемічних вимог у закладах освіти області в умовах адаптивного карантину у зв’язку з поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) та акцентували увагу на  заходах попередження інфікування  та недопущення поширення коронавірусу в закладах освіти області. 

Директор департаменту освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Сідашева наголосила на неухильному дотриманні чинного законодавства при організації освітнього процесу в умовах адаптивного карантину в закладах освіти області.

За оперативними даними, станом на 22 вересня залишаються на самоізоляції 5 шкіл повністю (66 класів, 1264 дитини)

Крім того, за добу захворіло 9 учнів, 1 учитель; направлено на самоізоляцію 6 класів, 169 учнів, 11 працівників закладів освіти.

Усього з 01.09.2020 знаходяться на самоізоляції та організовано здобуття освіти за дистанційною формою для 137 класів (3292 учні, 189 працівників).