портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини відвідали «Не конференцію молодіжних працівників» у Вінниці

Опубліковано 23 вересня 2020 року, 14:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Представники Донецької області взяли участь у Всеукраїнському семінарі-тренінгу молодіжних працівників «Не конференція молодіжних працівників», який пройшов у місті Вінниця. 

Заступниця міністра Міністерства молоді та спорту України Maрина Попатенко розповіла про проєкт Закону про основні засади молодіжної політики. Він передбачає, що пріоритетними будуть такі напрямки роботи, як розвиток молодіжних рад, розвиток молодіжних центрів, реалізація Програми "Молодіжний працівник",  розвиток громадських організацій тощо.

В процесі роботи по законопроєкту обговорили такі важливі поняття, як «молодіжний працівник», «молодіжна робота», вік молоді та інші.

Семінар-тренінг молодіжних працівників – це унікальна можливість для учасників заходу обмінятися досвідом з представниками виконавчої влади та інститутів громадянського суспільства різних регіонів України, перейняти знання, та долучитися до напрацювання стратегічного розвитку програми «Молодіжний працівник» у найближчій перспективі.

Учасники заходу напрацювали цінності, місію, візію роботи Асоціації Молодіжних працівників України (АМПУ). Найближчим часом Асоціація стане потужною платформою професійного зростання та адвокації для молодіжних працівників та працівниць. Також узгодили фокус активностей на перший рік роботи АМПУ.