портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 09 грудня 2021 року, 10:20 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Коваль Наталія Григорівна — соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Костянтинівської міської ради.

Працює в територіальному центрі з січня 2011 року.

За доброякісну працю та професійність Наталія Григорівна отримувала від адміністрації територіального центру листи подяки, а від отримувачів послуги догляду вдома, які її поважають та люблять – щиру вдячність.

Соціальна робота – це вияв милосердя, творення добра та турбота про ближнього не тільки через службові обов’язки, а й за велінням серця. Треба бути співчутливим, товариським, постійно займатися вдосконаленням, не боятися труднощів. Саме тому соціальна робота не лише професія, це покликання душі, найвищою нагородою за яке є людська шана та вдячність.

Всі ці якості та професійні навички має соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома територіального центру Костянтинівської міської ради Коваль Наталія Григорівна.

Для своїх підопічних вона найкращий друг та надійний помічник, який дарує надію на краще, вчасно подає руку допомоги тим, хто цього потребує.

Тяжкі випробування випали на долю літніх людей – вони пройшли крізь війни, жахливі репресії, що призвели до горя, років голодомору і бідності, але вони не втратили сенс життя, зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі, саме вони і надихають до цієї праці.

У вільний від роботи час Наталія Григорівна любить займатися квітами. Вона вирощує троянди біля свого будинку. Наталія вважає, що квіти приносять багато позитивних емоцій і добрий настрій.