портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 16 вересня 2021 року, 15:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Калюжна Галина Олексіївна – соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Покровської міської ради Донецької області.

Соціальним робітником працює в територіальному центрі з 2003 року, незважаючи на наявність вищої педагогічної освіти. У 2008 році вирішила кардинально змінити сферу діяльності, з метою саморозвитку та кар’єрного росту перейшла працювати до банківської установи, але згодом зрозуміла, що саме допомога людям – це її покликання, тож у 2016 році знову повернулась на посаду соціального робітника територіального центру.

Про роботу Галини Олексіївни можна сказати багато добрих слів подяки: чуйна, лагідна, стримана, завжди привітна та ввічлива. Дуже відповідально відноситься до своїх професійних обов’язків. Саме тому неодноразово нагороджувалась грамотами та подяками міської ради та управління соціального захисту.

Знаходить порозуміння і надійну підтримку в своїй родині.

Небайдужість, вміння розуміти біль та дарувати гарний настрій – саме ці якості сприяють довгій роботі у сфері соціального захисту.

Галина Олексіївна — віруюча людина, вона бачить сенс свого життя у допомозі людям і саме віра надає їй сил та підтримує у цій нелегкій справі.

Інші новини за темою