портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулась нарада щодо підтримки мешканців Донеччини, евакуйованих до більш безпечних областей України

Опубліковано 28 вересня 2022 року, 19:49 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Сьогодні під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної відбулась нарада з питання створення гуманітарних штабів (хабів, центрів) для підтримки внутрішньо переміщених осіб Донецької області за новим місцем проживання.

У нараді взяли участь голови райдержадміністрацій, начальники районних військових адміністрацій та їх заступники з відповідного напрямку, керівники структурних підрозділів облдержадміністрації.

Під час наради обговорено питання створення гуманітарних штабів для підтримки внутрішньо переміщених осіб з Донецької області, які перемістилися до більш безпечних регіонів України. Учасників ознайомлено з алгоритмом створення та позитивним досвідом осередку для переселенців «Ми разом» «Центр підтримки внутрішньо переміщених осіб Краматорського району» в місті Дніпро.

Вирішено консолідувати зусилля всіх органів влади шляхом укладення відповідних меморандумів та активізувати роботу по створенню гуманітарних штабів, хабів, центрів в містах України, де знаходиться найбільша кількість мешканців області.

«Влада зобов’язана підтримувати своїх громадян та допомагати їм долати складні життєві обставини. Це зараз дуже важливо», - зазначила Юлія Костюніна.

За матеріалами Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації

Інші новини за темою