портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Молодь Донеччини проведе захід у День пам'яті трагедії Бабиного Яру

Опубліковано 28 вересня 2022 року, 19:19

Донецький обласний дитячо-молодіжний центр запрошує на захід до 81-х роковин від початку масових розстрілів гітлерівцями мирного населення в урочищі Бабин Яр під час окупації Києва у 1941-1943 роках. Він відбудеться 29 вересня о 18:00 у форматі онлайн і проводиться за підтримки управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації. 

29 вересня весь світ вшановує пам'ять жертв трагедії, що сталась у Бабиному Яру. Цей день - нагадування про геноцид за ознакою національності, про жахливі часи знищення єврейського народу нацистами.

- Ми - українці - розуміємо і відчуваємо все горе євреїв в повній мірі сьогодні, співчуваємо їм і розділяємо його, тому що ми сьогодні самі потерпаємо від геноциду з боку росії, - наголошують організатори заходу.  - Сьогодні ми маємо Бучу, Ізюм, Маріуполь... Тому під час зустрічі ми допускаємо хвилинні флейм і емоційний деструктив, бо аналогія подій, що коїлися 81 рік тому і сьогодні - присутні в житті українців.  Завдяки соцмережам інстаграму, фейсбуку, тік-току, ютубу в тому числі - ми всі свідки онлайн.

Тому запрошуємо вас на Talk-вечір поспілкуватися про кіно і почитати вірші. Але важливо перед зустріччю  передивитися фільм на сайті http://memory.kby.kiev.ua/film.html

Завтра 29 вересня у четвер о 18:00 за посиланням  https://meet.google.com/xyi-aqnc-sdv

Подивитись фільм можна тут - http://memory.kby.kiev.ua/film.html

Приготуйте до зустрічі: теплий чай - він допоможе зігріти не лише тіло, а й душу під час непростих розмов; свічку або лампадку - запалимо їх разом і вшануємо пам'ять загиблих  у трагедії світлом.

За матеріалами управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації