портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 20 жовтня 2021 року, 12:52 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Попкова Галина Єгорівна з 2003 року працює соціальним робітником у відділенні соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) м. Селидове Донецької області.

За роки співпраці Галина Єгорівна продемонструвала справжню відданість обраній професії й щире бажання допомогти іншим людям. Пані Галина небайдужа до чужої долі, вирішить будь-яку задачу, поставлену перед нею. До кожного підопічного знайде свій підхід та потрібні слова.

За час роботи у територіальному центрі неодноразово була відзначена подяками за сумлінне, відповідальне ставлення до виконання службових обов’язків.

Галина Єгорівна вважає, що праця соціального робітника складна,  бо важко і морально, і фізично. «Як усі люди, ми, соціальні робітники, маємо кожен свої емоції, але на роботі повинні бути спокійні, врівноважені та усміхнені. Адже люди, про яких ми піклуємося, не винні в тому, що потрапили в складні життєві обставини. А наше завдання полягає в тому, щоб не лише надати необхідну послугу, а й вислухати, порадити, іноді налагодити зв’язки з дітьми, родичами та сусідами. І мені дуже приємно, коли мої підопічні бажають здоров’я і дякують за мою допомогу і підтримку. В такі моменти й розумієш, що твоя робота – найкраща!» - каже Галина.

«Я розумію, що моя робота - це не лише професія, а покликання, найвищою нагородою за яке є людська шана та вдячність. А надихають мене люди, які при своїй немічності мають величезну жагу до життя, мужньо долають всі складності» - зазначає Галина Єгорівна.

Головною рисою характеру Галини Єгорівни є доброта та співчуття. Її турботи та піклування вистачає на допомогу і безпритульним тваринам.

Хобі, де пані Галина черпає натхнення,- догляд за кімнатними рослинами. Біля них вона відпочиває і душею, і тілом. Завдяки своїм квітам, вона знаходить сили та наснагу на подальшу поміч своїм рідним підопічним.