портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

На Донеччині тривають роботи щодо створення спеціалізованих служб підтримки осіб, постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі

Опубліковано 20 жовтня 2021 року, 12:00 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Тривають роботи щодо створення у Донецькій області за кошти субвенції з державного бюджету спеціалізованих служб підтримки осіб, постраждалих від домашнього насильства та/або насильства за ознакою статі.

У вівторок, 19 жовтня,  відбувся моніторинговий візит на об’єкти, де в активній фазі тривають ремонтні роботи.  У ньому взяли участь працівники управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації та керівництво Дружківської, Іллінівської, Званівської та Слов’янської територіальних громад.

Нагадуємо, що у 2021 році 9 територіальних громад Донецької області отримали субвенцію з державного бюджету у розмірі 15,5 млн грн на придбання 4 автомобілів для мобільних бригад при притулках, створення 3 спеціалізованих служб первинного соціально-психологічного консультування осіб, 1 притулку та 1 денного центру (з кризовою кімнатою).

Роботи на всіх об’єктах мають бути завершені до кінця поточного року.