портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 22 липня 2021 року, 17:11 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Ямполець Ольга Григорівна - соціальний робітник комунального закладу «Центр надання соціальних послуг» Миколаївської міської ради Слов'янського району Донецької області, прийшла в професію 2 роки тому, але вже зарекомендувала себе як відповідальний та працьовитий робітник. Її з нетерпінням чекають підопічні, щоб поділитися своїми маленькими радощами та отримати необхідну допомогу. Ольгу виділяє позитивна життєва спрямованість, гуманізм, повага до людини, почуття співпереживання і милосердя, доброта, здатність відгукнутися на чужий біль і проблеми, бажання допомогти іншій людині, прагнення до взаємодії, співпраці, інтерес до внутрішнього світу людини.

Любов до людей допомагає Ользі долати нерозуміння, відчуженість, недовіру з боку клієнта, створювати в процесі спілкування дружню атмосферу. Вона акцентує свою увагу на позитивних рисах і якостях підопічного.

Отримувачі задоволені якісним обслуговуванням та турботливим ставлення до їх побажань та проблем.

Ользі Григорівні в її роботі найбільше подобається приносити в кожен дім добрі новини: передати вітання від знайомих чи листа від рідних, які проживають далеко.

За словами Ольги, найкраще в її роботі - це щасливі посмішки вдячних підопічних, вони й надихають та надають наснаги в такій важкій, але дуже потрібній роботі.

У вільний час Ольга Григорівна любить малювати, займатися рукоділлям.

Ольга – добра, відповідальна людина, любляча матуся. Користується повагою серед колег.