портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 27 серпня 2021 року, 15:12

Демідова Оксана Миколаївна – соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома територіального центру соціального обслуговування м. Новогродівка Донецької області.

Оксана Миколаївна працює соціальним робітником 11 років та має високий рівень професійної майстерності. Характеризується нестандартним мисленням, креативністю, прагненням до пошуку нових шляхів реалізації запланованого. Уважна, чуйна, працьовита, відповідальна, завжди знаходить спільну мову з отримувачами соціальних послуг. Викликає симпатію до себе з боку підопічних територіального центру та колег.

Оксана Миколаївна - одна з найкращих робітників. У 2013 році була представлена для участі в обласному конкурсі «Молода людина року» і стала переможцем в номінації «Молодий працівник соціальної сфери року». Неодноразово була нагороджена почесними грамотами та подяками міської ради.

Найбільш надихають її сім’я: улюблені сини та чоловік, які завжди її підтримують у складну годину та надають своє міцне плече.

У вільний від роботи час захоплюється вирощуванням квітів та овочів.

Трапився з Оксаною Миколаївною і курйозний випадок: «Садили разом зі своєю підопічною помідори (жінці ні багато ні мало 79 років). Для настрою запропонувала їй влаштувати змагання: хто скільки посадить за однаковий час. І що ви думаєте - я програла» - каже Оксана.