портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації продовжує рубрику #ДякуємоСоцпрацівникам

Опубліковано 29 жовтня 2021 року, 15:05 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Гаврілок Тетяна Анатоліївна - соціальний робітник відділення соціальної допомоги вдома комунальної установи «Центр соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Великоновосілківської селищної ради «Турбота».

Стаж роботи в установах та закладах соціального захисту населення  12 років.  Надає соціальну послугу догляду вдома 7 громадянам, які проживають в с. Іскра Волноваського району. Село значне за розмірами, тому приходиться долати не один кілометр. Тетяна Анатоліївна не тільки допомагає підопічним по господарству та на присадибній ділянці, але й доставляє продукти харчування, ліки, продовольчі товари, надає допомогу у внесенні платежів. 

Тетяні Анатоліївні притаманні  вміння вислухати, доброта, терпіння, співчуття. Для підопічних вона – найкращий друг, надійний помічник, а можливо і єдина розрада в теперішньому складному житті.

В роботі найбільше подобається можливість дарувати людям гарний настрій, вселяти надію у завтрашній день та допомагати долати життєві труднощі.

Тетяна Анатоліївна захоплюється співом. Вона учасниця гуртка народного театру малої форми «Клевчане». Гурток виступає зі своїми програмами на святах як у своєму рідному селі Іскра, так і за його межами, та бере участь в різних фестивалях та конкурсах.

Має грамоти та подяки за багаторічну та сумлінну працю, самовіддане служіння обраній справі, чуйність і щирість душі.  

Люди, що надихають Тетяну Анатоліївну, - власна сім’я та сім’я гуртка «Клевчане». «Коли багато і часто стикаєшся з людським болем, починаєш більше цінувати те, що маєш. І власні негаразди починають здаватись не такими вже й серйозними», - каже пані Тетяна. Повертаючись із роботи додому, вона відпочиває  душею, а на репетиціях, у сільському будинку культури, Тетяна Анатоліївна заряджається високою духовною енергією, натхненням та любов’ю до прекрасного, віддає часточку свого серця і душі.