портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Десять молодіжних центрів Донеччини отримали комплекти книг для своїх бібліотек

Опубліковано 19 серпня 2020 року, 14:55

Донецька облдержадміністрація передала комплекти книг від «Центру захисту інформаційного простору України» десяти молодіжним центрам з Добропілля, Дружківки, Краматорська, Маріуполя, Покровська,   Костянтинівського й Лиманського районів та Вугледарської ОТГ.  

Книжки отримали у тому числі й молодіжні центри, які співпрацюють зі скаутськими та пластовими організаціями. У кожному комплекті – понад 40 книжок про історію України, видатних персон та події російсько-української війни.

Начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА  Лілія Золкіна зазначила, що отримання сучасної літератури дуже важливо для молодіжних центрів.

«Наразі у кожному молодіжному центрі ми створюємо бібліотеки для того, щоб молодь не тільки читала книжки, але й мала можливість їх обговорювати. Я дуже вдячна керівникам центрів, які і надалі продовжують працювати за будь-яких умов, і сподіваюсь, що ці книжки стануть їм у нагоді», - зазначила вона.

Понад 3400 книг для Донецької області надав «Центр захисту інформаційного простору України», який підпорядкований Міністерству культури та інформаційної політики. 

Нагадаємо, що 6 серпня Донецька облдержадміністрація передала комплекти книг 9 молодіжним центрам та 5 громадським організаціям, які працюють поблизу лінії розмежування. 

У подальшому передача книг від «Центру захисту інформаційного простору України» продовжиться, їх отримають молодіжні організації з інших міст та районів області.