портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Дітей Лиманщини привітали з Днем Конституції

Опубліковано 29 червня 2023 року, 20:20

Начальник Донецької обласної військової адміністрації Павло Кириленко разом із заступницею голови облдержадміністрацією Юлією Костюніною, начальником Лиманської МВА Олександром Журавльовим та керівницею відділу захисту дітей Благодійного Фонду «Слов’янське Серце» Ніною Нєсговоровою привітали дітей Лиманщини з Днем Конституції України. 

Діти отримали чудові корисні подарунки від благодійного фонду – планшети та канцелярське приладдя. "Вдячний благодійникам за турботу про дітей Донецької області", - наголосив очільник області. 

А розмова з юними українцями Донеччини йшла про Конституцію, дотримання прав і свобод наших громадян та про відновлення освітніх закладів Лиманської громади, які сьогодні зруйновані та пошкоджені російськими окупантами.

- До повномасштабного російського вторгнення у Лиманській громаді працювали 22 дитсадка, 19 шкіл та 1 заклад позашкільної освіти. Звісно, їх відбудова – це новий виклик для нас, але ми маємо найсильніший стимул – наших дітей. І це дає силу подолати будь-які труднощі, - підкреслив Павло Кириленко.