портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Розпочалась друга зміна літнього відпочинку дітей Донеччини у Львівській області

Опубліковано 29 червня 2023 року, 20:48 , Департамент освіти і науки облдержадміністрації

28 червня 2023 року відкрито другу зміну літнього відпочинку учнів закладів освіти області у м. Сокаль Львівської області. Цього разу на Львівщині перебуватиме учнівська молодь Андріївської, Великоновосілківської, Званівської, Іллінівської, Краматорської, Костянтинівської, Курахівської, Мирноградської, Новодонецької, Покровської, Селидівської, Шахівської територіальних громад області. Усього – 150 осіб.

Львів зустрів юних Донеччан яскравим сонечком та святковим настроєм, адже цей заїзд відбувся у День Конституції України.

Після розселення діти взяли участь у святковій програмі, під час якої підняли прапор України, разом виконали гімн, познайомились та позмагались у створенні патріотичних плакатів. Захід проведено працівниками Донецького обласного центру туризму та краєзнавства учнівської молоді, які протягом зміни разом зі львівськими колегами організовуватимуть виховну роботу в таборі.

Відпочинок дітей на Львівщині організований у межах спільного проєкту освітян Львівської та Донецької областей «Пізнай Львівщину». На молодь чекають цікаві подорожі, екскурсії, майстер-класи, квести, рухливі ігри та багато інших цікавих активностей. Святкова атмосфера, гарний настрій, дитячі посмішки – те, для чого варто працювати і за що потрібно боротися.

Дякуємо колегам за гостинність, турботу та увагу до дітей Донеччини у складний період воєнного стану.

За інформацією департаменту освіти та науки облдержадміністрації