портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек» на ІХ тематичні зміни

Опубліковано 28 вересня 2021 року, 14:00 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Сімдесят дві дитини Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились на ІХ тематичні зміни до дитячих центрів «Молода гвардія» та «Артек», в тому числі 35 дітей з 26 вересня - до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» м. Одеса на ІХ тематичну зміну «Завзяття. Гарт. Звитяга» та 37 дітей з 25 вересня - до державного підприємства України «Міжнародний дитячий центр «Артек» на ІХ тематичну зміну «Україна починається з мене».

Головним завданням програми тематичної зміни «Завзяття. Гарт. Звитяга» ДП «УДЦ «Молода гвардія» є виховання патріотичних почуттів та громадянської відповідальності.

Протягом тематичної зміни відбудеться ознайомлення із героїчним минулим нашої країни, завдяки циклу освітньо-виховних заходів «Наші герої від минулого до сьогодення»; спортивно-патріотична гра «Ми – козацького роду нащадки», в основу якої покладено козацьку військову підготовку, яка сприяє фізичному, патріотичному та духовному вихованню молоді; військово-патріотичний вишкіл «Звитяга».

Головними подіями зміни стануть – День захисника України, День Українського козацтва, Всеукраїнський день бібліотек, Міжнародний день музики, Український день вчителя, Міжнародний день Організації Об'єднаних Націй, День вигнання нацистських окупантів із України.

Основними завданнями зміни «Україна починається з мене» ДПУ «МДЦ «Артек» є національно-патріотичне виховання.

Протягом тематичної зміни відбудеться конкурс козацької пісні, вікторина «Нащадки козаків».

Головними подіями зміни стануть – громадянсько-патріотичний проєкт «Артеківська козацька січ», проєкт «Композиційний світ «Артеку», акція «Лист герою», святкування святої Покрови Пресвятої Богородиці, Дня захисника України, Дня Українського козацтва.

Зміна триватиме 21 день.

Наступна зміна в ДПУ «МДЦ «Артек» планується з 19 жовтня 2021 року, в ДП «УДЦ «Молода гвардія» - з 20 жовтня 2021 року.

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.