портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Представники Донеччини взяли участь у Всеукраїнському семінарі-тренінгу, спрямованому на налагодження взаємодії між суб'єктами національно-патріотичного виховання.

Опубліковано 28 вересня 2021 року, 13:52 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

Представники управління сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації взяли участь у Всеукраїнському семінарі-тренінгу,  спрямованому на налагодження конструктивної взаємодії між суб'єктами національно-патріотичного виховання.

Захід відбувся у місті Суми. Його учасники презентували кращі практики національно-патріотичного виховання, переглянули документальний фільм «Імені Виговського», відвідали фотовиставку культурно-освітнього проєкту «Два століття - одна війна», пограли у сучасні авторські настільні ігри «Козацьке лото», «Сумиполія», «Подорожуємо Сумщиною», «Капітан Сонар». 

Під час екскурсії до с. Хухра Чернеччинської територіальної громади учасники прослухали теоретичний курс з тактичної медицини та у супроводі досвідчених інструкторів відпрацювали практичні навички евакуації поранених з поля бою під час обстрілу.