портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини направились на оздоровлення та відпочинок до дитячого центру «Молода гвардія» на VІІІ тематичну зміну

Опубліковано 06 вересня 2021 року, 17:08 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Вісімнадцять дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, направились до державного підприємства «Український дитячий центр «Молода гвардія» на VІІІ тематичну зміну «У кадрі - гра».

Головним завданням програми тематичної зміни «У кадрі - гра» ДП «УДЦ «Молода гвардія» є розвиток соціально-особистісних компетенцій у дітей: робота в команді, соціальна активність, відповідальність, самостійність творчість, креативність, самооцінка.

Протягом тематичної зміни відбудеться ігровий проєкт «У кадрі - гра», який спрямований на включення вихованців у активну комунікативну діяльність, що дозволить їм поповнити арсенал ігор, ігрових прийомів, ігрових програм, а також надасть можливість застосувати отримані знання в практичній діяльності.

В рамках зміни відбудеться Всеукраїнський форум учнівських трудових об’єднань, Всеукраїнський фестиваль дебатних клубів та Міжнародний дитячий кінофестиваль NEXT.

Головними подіями зміни стануть – День фізичної культури і спорту України, День українського кіно, Міжнародний день грамотності та Міжнародний день миру.

Зміна триватиме 21 день.

Наступна зміна в ДП «УДЦ «Молода гвардія» - з 27 вересня 2021 року.

Для отримання путівок необхідно звертатися до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення рад територіальних громад, військово-цивільних адміністрацій за місцем проживання.

Інші новини за темою