портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини поїхали відпочивати на Закарпаття

Опубліковано 07 квітня 2023 року, 17:55 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

7 квітня 2023 року 25 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки і постраждали внаслідок агресії російської федерації, попрямували на відпочинок до Закарпатської області, організований Благодійним фондом Торгово-промислової палати України «Разом з Україною» спільно з Асоціацією дитячого та молодіжного туризму України.

Благодійний фонд Торгово-промислової палати України «Разом з Україною» спільно з Асоціацією дитячого та молодіжного туризму України започаткували Програму психологічної реабілітації та оздоровлення дітей, які постраждали внаслідок агресії російської федерації, мета якої – надання дітям психологічної підтримки та оздоровлення, сприяння інтеграції у мирне середовище та покращення навичок з комунікацій та навчання.

Під час відпочинку діти поринуть в незабутню атмосферу веселощів, нових вражень, активного відпочинку. На них чекає насичена програма: практичні психологічні тренінги, різноманітні майстер-класи та квести, культурні та спортивні заходи, прогулянки вздовж озера тощо.

Також діти будуть забезпечені належними умовами проживання та чотириразовим харчуванням.

Перевезення дітей з м. Києва до рекреаційного центру та у зворотному напрямку здійснюється благодійним фондом.

По завершенню зміни на дітей чекає оглядова екскурсія у м. Київ.

Вдячні Торгово-промисловій палаті України та Асоціації дитячого та молодіжного туризму України за надану можливість в оздоровленні дітей Донецької області. Дуже сподіваємось, що відпочинок для дітей буде цікавий, змістовний та залишить незабутні враження! Все буде Україна!

Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації