портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини в рамках Меморандуму про співпрацю між Івано-Франківською та Донецькою областями направились на ІІ оздоровчу зміну до Івано-Франківської області

Опубліковано 10 лютого 2020 року, 09:44 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Відповідно до Меморандуму про співпрацю між Івано-Франківською та Донецькою областями у рамках реалізації програми «Змінимо країну разом» Івано-Франківською обласною державною адміністрацією виділено 140 безкоштовних путівок для оздоровлення дітей нашої області на дві зимові зміни в обласному закладі оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» Івано-Франківської обласної ради.

06 лютого 2020 року направлено І групу на ІІ оздоровчу зміну у складі 33 дітей Донецької області, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки, та  проживають у населених пунктах, розташованих на лінії зіткнення, до обласного закладу оздоровлення та відпочинку «Карпатські мрії» Івано-Франківської обласної ради. Зміна триватиме 21 день (з 08.02 по 28.02.2020). Перевезення дітей до зазначеного закладу здійснено за маршрутом Маріуполь – Київ – Яремче.

ІІ групу на ІІ оздоровчу зміну буде направлено у складі 37 дітей та 3 супроводжувачів 07 лютого 2020 року з залізничного вокзалу м. Костянтинівка.

На дітей чекає насичена програма: катання на лижах, санчатах та ковзанках, спортивні розваги, майстер-класи, ігри, квести.  Заплановано екскурсії до міст Буковель, Яремче. Діти відвідають Карпатський національний парк.

Висловлюємо слова подяки Івано-Франківській обласній адміністрації за надану можливість в оздоровленні дітей Донецької області. Це свідчить про надію на кращі часи.

Сподіваємось, що діти отримають безліч яскравих емоцій та знайдуть нових друзів!