портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Донеччини відзначають День Незалежності України на Закарпатті

Опубліковано 24 серпня 2023 року, 21:21 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

До Дня Незалежності України комунальне підприємство «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини» під час оздоровчої зміни проводило для дітей яскраві, різнобарвні заходи.

Діти Донеччини відправилися на мальовниче урочище «Дисковиця», що знаходиться у селі Поляна Мукачівського району. Там на дітлахів чекали справжні українські розваги та найулюбленіші смаколики гуцульської кухні. Українські трембітарі зустрічали малечу, а мольфари занурили їх у легенди та обряди.

Цілий день наші діти-перлинки перебували в атмосфері святковості, на них чекали творчі майстерні – «Знахідки лісу», «Мальовничі букети України», «Козацький кемп», «Українські фенічки» тощо.

Також діти з натхненням створювали рушникову доріжку, присвячену 32-річчю Незалежності України, на якій кожний власноруч малював єдину і незалежну Україну; міста, які внаслідок російської агресії дітям із родинами довелося покинути. Цей захід вийшов дуже задушевним, сповненим розуміння того, що народ України – єдине ціле.

Заходи спрямовані на виховання у дітей патріотичних почуттів, поваги до державних символів і любові до України!

Хай живе Україна квітуча, сильна і НЕЗАЛЕЖНА! А діти зростають в мирі, злагоді та щасті! Все буде Україна! Слава Україні!

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації