портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Як святкували День Незалежності України в гуманітарних хабах Донеччини

Опубліковано 24 серпня 2023 року, 18:38 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

#Вісті_з_гуманітарних_штабів

У гуманітарних хабах за межами нашої області внутрішньо переміщені особи відзначають День Незалежності України.

У гуманітарному хабі Мар’їнської міської військової адміністрації у м. Павлоград для дітей та молоді відбулася виставка творчих робіт «Хай в серці кожної дитини живе любов до України».

У хабі «Незламна Авдіївка» в м. Новомосковськ проведено конкурс малюнків в онлайн форматі «Величний символ моєї Держави».

У Центрі підтримки ВПО Волноваського району «Пліч-о-пліч» у м. Дніпро пройшов тематичний фотоконкурс.

У гуманітарному хабі "Єднання" Покровської міської військової адміністрації у м. Червоноград - майстер-клас з плетіння прикрас у національних кольорах.

В осередку підтримки бахмутян у місті Жовті Води проведено патріотичну годину «Незалежність доводимо щодня!». Учасники заходу вшанували хвилиною мовчання тих, хто віддав своє життя за нашу країну, згадали шлях, що пройшов український народ від Декларації про державний суверенітет до проголошення Незалежності України.

В хабі Очеретинської громади в м. Кам’янське проведено урок мужності «З Днем Незалежності, Україно моя», руханку «З Україною в серці» та майстер-клас з виготовлення 3-д прапора. По закінченню діти отримали подарунки.

Учасники заходів поглибили знання про рідну країну, ознайомилися з основними історичними етапами становлення державності і боротьби українського народу за право жити у вільній та незалежній державі.

Всі із задоволенням відзначили наше Свято!

За інформацією департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації