портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти Сіверської громади взяли участь у Молитовному сніданку

Опубліковано 01 червня 2023 року, 14:14 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

1 червня до Міжнародного дня захисту дітей Національна бібліотека України для дітей організувала І Дитячий бібліотечний молитовний сніданок.  У заході взяли участь читачі дитячих бібліотек України, військові, народні депутати, заступник міністра культури та інформаційної політики України Ростислав Карандєєв, представники різних релігійних конфесій.

За сприяння обласної військової адміністрації учасниками подій стали діти Сіверської громади Бахмутського району. З вірою, надією і любов’ю звучали молитви за Україну з вуст Софії Куцої, учениці Сіверської опорної школи. Молитву за дітей, які загинули в Україні під час війни, прочитала Маргарита Чорна, учениця Сіверської гімназії №3. Також звучали молитви за Перемогу, за дітей, які були депортовані ворогом за межі рідної землі, за світле та щасливе майбутнє усіх українських дітей. Навіть повітряна тривога, оголошена під час проведення заходу, не зіпсувала дітям настрій.

Після повітряної тривоги та завершення молитовного сніданку для дітей у дружній духовній атмосфері провели дозвіллєву програму на різних бібліотечних локаціях.

За інформацією управління культури і туризму облдержадміністрації