портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Діти з Сіверської, Краматорської, Криворізьської, Іллінівської територіальних громад завітали на «Час зимових історій»

Опубліковано 16 грудня 2021 року, 17:59 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Культурно-мистецький проєкт «Час зимових історій», метою якого є організація культурного відпочинку та створення святкового настрою напередодні Дня Святого Миколая, четвертий день поспіль з успіхом проходить у Краматорську.

Розважальна програма спеціально створена для маленьких мешканців Донеччини пільгових категорій, а саме для дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування, дітей загиблих військовослужбовців, центрів соціально-психологічної реабілітації дітей, багатодітних сімей, дітей з особливими потребами віком від 7 до 12 років.

Територія всього приміщення, де відбувається захід, перетворилася на помешкання Святого Миколая з локаціями-кімнатами – «Майстерня», «Горище Гринча», «Чарівна кухня» та «Вітальня». Під час пересування кімнатами діти мають змогу побувати в казковому лісі, розмалювати свою ялинкову прикрасу, потанцювати та погратися з Гринчем, за допомогою кріошоу поласувати чарівними стравами Святого Миколая, подивитися у справжньому кінотеатрі новорічний мультик, потанцювати з казковими персонажами та одержати солодкий подарунок від самого Святого Миколая.

Проєкт відбувається за підтримки Донецької облдержадміністрації і протягом трьох днів вже охопив більше 300 дітей.

Сьогодні на «Час зимових історій» завітали діти з інвалідністю, діти з багатодітних сімей, діти з малозабезпечених родин та діти військовослужбовців з Сіверської, Краматорської міських територіальних громад та Криворізьської, Іллінівської сільських територіальних громад.