портал в режимі тестування та наповнення
0 800 507 506
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«DIY Community»: визначені 10 кращих проєктів з Донецької області, спрямованих на покращення розвитку навичок для вирішення проблем громад

Опубліковано 22 жовтня 2024 року, 14:47 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

10 команд з Донецької області стали переможницями конкурсу мінігрантів «DIY Community», який проводить громадська організація «Заходи» у партнерстві з громадською організацією «Країна розвитку» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) та Донецької ОДА.

«ЮНІСЕФ та «Заходи» підтримують молодь в її прагненні зробити світ кращим. «DIY Community» - це чудовий приклад того, як молоді люди можуть використовувати свої знання та навички для розв'язання важливих проблем своїх громад» – зазначила керівниця проєкту Ганна Рясна.

Команди-переможниці були обрані з 36 проєктних заявок. Вони запропонували найкращі ідеї щодо впровадження інновацій, посилення участі молоді та розбудови потенціалу молодіжних об’єднань у Донецькій області. Учасники цих команд отримали можливість втілити свої задуми в життя. Вони були запрошені на проєктний воркшоп та отримають фінансування для реалізації своїх проєктів.

Перелік проєктів-переможців можна переглянути за посиланнями: https://www.facebook.com/share/p/PRP95XYinn4Gkiu9/

Програма Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) у Донецькій області реалізується ГО «Заходи» у партнерстві з ГО «Країна розвитку» за підтримки Донецької ОДА.